Hvem er vi?

Hvem er vi?

Radon-Stop.dk ApS er stiftet af Civilingeniør Thomas Berg der sammen med Kasper Mathiesen og et team af professionelle håndværkere har specialiseret sig i radonsug til etplans parcelhuse med eller uden krybekælder samt radonventilation til kældre. Vi er officielt certificerede i Radonrenovering af Statens Byggeforskningsinstitut og vi udfører vores radonsug i henhold til sbi-anvisning 247 radonsikring af eksisterende bygninger. Vi er desuden medlem af Dansk Radonforening og en del af Bolius rådgiverliste til radonsikring.

Det hele startede med at vi selv testede radonniveauet i nogle af vores egne huse. Vi fandt herigennem ud af at radonniveauet i nogle rum var helt oppe på over 500 Bq/m3, hvilket er markant over den anbefalede grænseværdi fra Sundhedsstyrelsen på 100 Bq/m3!

Vi undersøgte derfor markedet for at finde en passende løsning til at håndtere dette problem men blev dog meget skuffede over udvalget og de høje priser på eksisterende løsninger. Vi valgte derfor at udvikle vores egen løsning.

Det lykkedes os at udvikle en metode til at eliminerer radon i indeklimaet uden at det kræver store indgreb på huset eller omfattende installation af dyrt udstyr. Ved hjælp af denne enkle løsning, lykkedes det at nedbringe radonniveauet i vores egne huse fra over 500 Bq/m3 til under 5 bq/m3!

På baggrund af de gode resultater vi har haft med denne løsning og i betragtning af hvor effektiv den er i forhold til prisen, besluttede vi at tilbyde den samme løsning til andre husejere.

Vi holder til på Amager men har også en afdeling i Jylland og fra disse udgangspunkter dækker vi hele landet. Vi kan kontaktes på info@radon-stop.dk eller tlf: 30256933.

CVR: 39035294

Åbningstider: 08-16 alle hverdage fra mandag-fredag.

Afdeling Sjælland:

Kristinehøj 52, 2770 Kastrup

Afdeling Jylland:

P. O. Pedersens Vej 14, 8200 Aarhus N

Team Radon-Stop