Mål dit hus for radon og PCB

Er der radioaktiv radongas eller giftig PCB i dit hus?

Få en professionel måling og få vished

Radon

Hvis du bor i et hus som er bygget før 1998 hvor radonsikring ikke var lovpligtigt, burde du få testet dit radonniveau. Kun ved at få målt hvor meget radon, der er i dit hus, kan du tage stilling til, om der eventuelt skal implementeres foranstaltninger til at nedbringe radonniveauet eller alting er i den skønneste orden.

Viser målingen at dit radonniveau er højere end de anbefalede grænseværdier (100 bq/m3) kan vi hjælpe dig med markedets mest prisvenlige og ekstremt effektive radonsikring og radonsug.

Radon-Stop kan tilbyde professionel enten igennem en radonmåling monteret og afhentet af vores radonkonsulent inkl. certificeret målerapport eller igennem salg af den pålidelige Aithings Home digitale radonmåler til gør-det-selv løsningen.

Bestil en professionel digital radonmåling fra Radon-Stop i dag.

PCB

Hvis du bor i et hus som er bygget i perioden 1950-1977, så er dit hus i risikogruppen for at indeholde PCB.

PCB er kendt som en af verdens farligste miljøgifte, der er skadelig for mennesker og miljø. PCB kan påvirke immunforsvaret, forplantningen og nervesystemet og det fremgår på listen med de 12 mest kræftfremkaldende stoffer.

Kun ved at få målt hvor høj koncentration der er i dit hus, kan du tage stilling til, om der skal behandles for at nedbringe PCB-niveauet eller om alting er som det bør være.

Er PCB-niveauet højere end sundhedsstyrelsens anbefaling på 300 ng pr. m3 luft, formidler vi kontakten til en lokal virksomhed som er specialiseret i PCB-forsegling.

Radon-Stop kan tilbyde professionel PCB-måling.

Bestil måling her: