Vores effektive radonsug

Radonsug fra Radon-Stop

Vores koncept i forbindelse med radonsug er meget enkelt. Vi har én løsning der virker! Aktiv radonsug fra Radon-Stop.dk er ekstremt effektivt. Et tydeligt bevis er at 98% af de huse, vi monterer radonsug på kommer under grænseværdien i første forsøg og det er ikke usædvanligt at se resultater på reduktion af radonniveauet på op til 97% med vores løsning. Fx fra over 450 Bq/m3 til under 10 Bq/m3. Se eksempler her og anmeldelser her.

Radonsug pris

Radonsug har historisk været en meget dyr løsning, da disse løsninger ofte har været meget omfattende, både i forhold til omfanget af installationen men også i forhold til indgrebet i huset. Derudover inkludere mange tilbudte løsninger en samling af de enkelte radonsug rund om hele huset, hvor hele haven stort set graves op, for at samle sugene i et bed eller lignende væk fra huset, hvilket er både dyrt og besværligt for alle parter.

Vi går meget op i en passende balance imellem pris og effekt for ikke at overdimensionere løsningen og dermed gøre det markant dyrere for dig som kunde. Vi vil hellere tilbyde en overskuelig og prismæssig attraktiv løsning der efter vores erfaringer resulterer i at 9 ud af 10 huse kommer under grænseværdien. Hvis det mod forventning skulle vise sig ikke at være tilfældet, kan vi montere et kraftigere sug til en meget favorabel pris.

Etableringen af vores radonsug er altså langt mere enkel og skånsom for området omkring huset og derfor kan vi tilbyde markedets billigste radonsug som stadig er ekstremt effektivt.

Se vores mange positive referencer. Pris fra: 19.900 kr. inkl. moms.

Derudover kan du få tilskud til radonsikring via boligjobordningen (få ca. 30% refunderet herigennem).

Udfyld nedenstående formular hvis du ønsker uforpligtende tilbud.

Du må meget gerne opstøve og vedhæfte bygge / konstruktionstegninger af dit hus, som vi skal bruge til at udarbejde den bedste løsning til netop dit hus. Hvis du ikke har dem liggende, kan de rekvireres hos kommunens byggesagsarkiv eller online på www.weblager.dk.

Vi dækker hele landet.

Vi har brug for tlf nr ved opfølgende spørgsmål og hvis dato for udførsel skal aftales. Bare rolig. Dine informationer er sikret og du får ingen markedsføring fra os. Heller ingen salg via telefon.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
For at udfærdige tilbud har vi brug for konstruktionstegninger, der viser tværsnit og beskriver gulvopbygning. De kan enten hentes på weblager.dk eller på kommunens byggesagsarkiv. Du kan også fremsende disse senere.

Hvorfor vælge os?

Vi tilbyder markedets mest prisvenlige radonsug. Eksisterende løsninger er som regel meget omfangsrige og kræver store indgreb i huset. De kan derfor nemt koster over langt 50.000 kr. Vi tilbyder en enkel og effektiv løsning med radonsug, der ikke kræver en stor eller voldsom installation og udelukkende monteres udefra. Vi kan derfor tilbyde et meget attraktiv alternativ hvor du hurtigt sparer 50-70% i forhold til konkurrenterne. Derudover får du en holdbar og effektiv løsning fra et certificeret og seriøst firma der sætter en ære i at nedbringe radonniveauet i dit hus til under grænseværdien, hvilket vores positive referencer er et tydeligt bevis på.

Se eksempler på monterede radonsug samt vores fine anmeldelser her.

Er radonsug en mulig løsning til dit hus?

Hvordan installeres radonsug på dit hus? Radonsug er en gulv radonsikring. Det vil sige en radonsikring under betonklaplaget ca. 25 cm under gulvet der forhindrer den radonholdige luft i at sive op i selve huset. Vi skræddersyer altid etableringen af vores radonsug til hver enkelt hus. Ved hjælp af de fremsendte konstruktionstegninger, kan vi afgøre, om radonsug er teknisk muligt og vurdere om denne løsning vil kunne reducere radonniveauet til et acceptabelt niveau.

Vi kigger blandt andet på om det nødvendige kapillarbrydende drænlag er tilstede, hvad det består af, hvor tykt det der, hvornår huset er bygget, om der eksisterer indvendige skillerumssokler som opdeler de enkelte rum i særskilte enheder eller drænlaget er gennemgående i hele huset. Herfra kan vi designe den mest optimale løsning med den mest optimale balance imellem effekt og pris. Generelt er det muligt at etablere radonsug på huse bygget direkte på terrændæk fra efter 1960. Det er som regel også muligt på huse med krybekælder og i nogle tilfælde, kan det også lade sig gøre på eksisterende huse med fuld kælder, men det kræver altid en individuel vurdering. Dette afgøres via de fremsendte konstruktionstegninger og ikke igennem en visuel inspektion af huset, da vi alligevel ikke kan se gulvopbygningen med det blotte øje.

Etablering af radonsug

Installationen af radonsuget foregår ved etablering af radonbrønde i det kapillarbrydende drænlag under huset, som regel 2-4 steder på huset. Herfra suges den radioaktive radonluft ud i det fri, ved hjælp af vores effektive radonsug, før den siver op i indeklimaet. Selve radonbrøndene etableres ved diamantboring igennem soklen i ca. 100 mm tykkelse, ved hver brønd. Det kapillarbrydende drænlag analyseres altid inden monteringen af radonsuget, for at sikre, at det stemmer overens med konstruktionstegningen og vil fungere effektivt med vores radonsug. Når dette er bekræftet monteres de aktive radonsug som afsluttes i en hætte af galvaniseres stål, der stikker ca. 40 cm op over jorden langs husmuren Dette er den eneste synlige del af radonsuget. Radonsugene tilsluttes strøm, hvorefter radonsuget kører og aktivt trækker den radonholdige luft væk fra drænlaget inden vi forlader huset. På nogle huse kan man måle forskellen i radonniveauet umiddelbart efter monteringen imens nogle huse måle en gradvis reduktion igennem en længere periode. Det afhænger meget af drænlaget og husets konstruktion.

Etablering af radonsug

Den synlige del af radonsuget

Radonmåling af dit hjem

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt radon er et problem i dit hus, så kan det være en god idé af få lavet en måling af radonniveauet. Vi kan tilbyde vores kunder en meget præcis radonmåling , så du endelig kan finde ud af, om du har behov for en løsning, der fjerne den giftige gasart.

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med radonsug:

Vi går meget op i en passende balance imellem pris og effekt for ikke at overdimensionere løsningen og dermed gøre det markant dyrere for dig som kunde. Vi vil hellere tilbyde en overskuelig og prismæssig attraktiv løsning der efter vores erfaringer resulterer i at radonniveauet i 98% af tilfældene falder til under grænseværdien. Hvis det mod forventning skulle vise sig ikke at være tilfældet, kan man for en meget favorabel pris tilkøbe et kraftigere sug eller få monteret et ekstra sug på huset.