Effektiv radonsug fra Radon-Stop

Radonsug fra Radon-Stop

Vores koncept med radonsug er meget enkelt. Vi har én løsning der virker! Et aktiv radonsug fra Radon-Stop.dk er ekstremt effektivt. Et tydeligt bevis er at 90% af de huse vi monterer radonsug på kommer under grænseværdien i første forsøg og det er ikke usædvanligt at vi ser resultater på reduktion af radonniveauet på op til 97% med vores løsning. F.eks. fra over 450 Bq/m3 til under 10 Bq/m3. Se eksempler her og anmeldelser her.

I nedenstående video fortæller vi på 1 minut hvorfor du skal vælge os, hvad du skal gøre for at få vores radonsug på dit hus og hvordan det foregår.

Radonsug pris

Radonsug har historisk været en meget dyr løsning, da løsningen ofte er omfattende, både i forhold til omfanget af installationen men også i forhold til indgrebet i huset. Samtidig inkluderer de fleste løsninger en samling af de enkelte radonsug rundt om hele huset. Størstedelen af haven graves derfor op, for at samle sugene i et bed eller lignende væk fra huset, hvilket er både dyrt og besværligt for alle parter.

Hos Radon-Stop vægter vi i høj grad en passende balance mellem pris og effekt for ikke at overdimensionere løsningen og dermed gøre det markant dyrere for dig som kunde. Vi ønsker at tilbyde en overskuelig og prismæssig attraktiv løsning, der efter vores erfaringer resulterer i at 9 ud af 10 huse kommer under grænseværdien. Hvis det mod forventning viser sig ikke at være tilfældet, kan vi montere et kraftigere sug til en meget favorabel pris.

Etableringen af vores radonsug er derfor langt mere enkel og skånsom for området omkring huset. Derfor kan vi tilbyde markedets billigste radonsug, som stadig er ekstremt effektivt.

Se vores mange positive referencer. Pris fra: 17.900 kr. inkl. moms.

Du kan få tilskud til radonsikring via boligjobordningen (få ca. 30% refunderet herigennem).

Radonsug effekt

Radonsug er uden sammenligning det mest effektive redskab til at reducere radonindholdet i eksisterende huse. Hvis det er muligt at montere radonsug, hvilket det er på de fleste huse bygget efter 1960, er radonsug både den billigste og mest effektive løsning. Vi påtager os kun opgaven, hvis vi vurderer at vores radonsug kan resultere i et radonniveau under grænseværdien i det pågældende hus.

Det lykkedes heldigvis også i langt langt de fleste tilfælde. Vi anslår at vores succesrate i denne forbindelse er omkring 95%. Vi ser meget markante efter monteringen af vores radonsug som billedet til højre illustrerer.

Her kan man se udviklingen i radonniveauet på et hus hvor det næsten var oppe på 1000 bq/m3. Det er meget tydeligt at på den dag vi monterer tre radonsug på huset begynder grafen at falde drastisk. Efter få dage er radonniveauet under grænseværdien. Det giver et rigtig godt billeder af hvor effektive vores radonsug er.

Udfyld formularen hvis du ønsker uforpligtende tilbud:

Du må meget gerne opstøve og vedhæfte bygge / konstruktionstegninger af dit hus, for at vi kan udarbejde den bedste løsning til netop dit hus. Har du dem ikke, kan de rekvireres hos kommunens byggesagsarkiv eller online på www.weblager.dk.

Vi har brug for tlf nr ved opfølgende spørgsmål og hvis dato for udførsel skal aftales. Bare rolig. Du får ingen salgsopkald.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 6 files.
For at udfærdige tilbud har vi brug for konstruktionstegninger, der viser tværsnit og beskriver gulvopbygning. De kan enten hentes på weblager.dk eller på kommunens byggesagsarkiv. Du kan også fremsende disse senere.

Hvorfor vælge os?

Vi tilbyder markedets mest prisvenlige radonsug. Eksisterende løsninger er ofte omfangsrige og kræver store indgreb i huset. De koster derfor ofte over 50.000 kr.

Vi tilbyder en enkel og effektiv løsning med radonsug, der ikke kræver en stor eller voldsom installation og udelukkende monteres udefra. Vi kan derfor tilbyde et meget attraktiv alternativ hvor du hurtigt sparer 50-70% i forhold til konkurrenterne. Du får en holdbar og effektiv løsning fra et certificeret og seriøst firma, der sætter en ære i at nedbringe radonniveauet i dit hus til under grænseværdien.

Se eksempler på monterede radonsug og husejernes egne anmeldelser her

Er radonsug en mulig løsning til dit hus?

Radonsug er en gulv radonsikring, det vil sige en radonsikring under betonklaplaget ca. 25 cm under gulvet, der forhindrer den radonholdige luft i at sive op i selve huset. Vi skræddersyer altid etableringen af vores radonsug til hver enkelt hus. Ved hjælp af konstruktionstegninger, kan vi afgøre, om radonsug er teknisk muligt og vurdere om løsningen vil kunne reducere radonniveauet til et acceptabelt niveau.

Vi analyserer bl.a. om det nødvendige kapillarbrydende drænlag er tilstede, hvad det består af, hvor tykt det der, hvornår huset er bygget, om der eksisterer indvendige skillerumssokler, som opdeler de enkelte rum i særskilte enheder eller drænlaget er gennemgående i hele huset. Herfra kan vi designe den mest optimale løsning med balance imellem effekt og pris.

Generelt set er det muligt at etablere radonsug på huse bygget direkte på terrændæk fra efter 1960. Det er oftest også muligt på huse med krybekælder og i nogle tilfælde, kan det også lade sig gøre på eksisterende huse med fuld kælder, men det kræver altid en individuel vurdering. Dette afgøres via de fremsendte konstruktionstegninger og ikke igennem en visuel inspektion af huset, da vi ikke kan se gulvopbygningen med det blotte øje.

Installation af radonsug

Installationen af radonsuget foregår ved etablering af radonbrønde i det kapillarbrydende drænlag under huset oftest 2-4 steder på huset. Herfra suges den radioaktive radonluft ud i det fri, ved hjælp af vores effektive radonsug, før den siver op i indeklimaet. Selve radonbrøndene etableres ved diamantboring igennem soklen i ca. 100 mm tykkelse ved hver brønd. Det kapillarbrydende drænlag analyseres altid inden monteringen af radonsuget, for at sikre, at det stemmer overens med konstruktionstegningen og vil fungere effektivt med vores radonsug. Når dette er bekræftet monteres de aktive radonsug som afsluttes i en hætte af galvaniseres stål, der stikker ca. 40 cm op over jorden langs husmuren Dette er den eneste synlige del af radonsuget. Radonsugene tilsluttes strøm, hvorefter radonsuget kører og aktivt suger den radonholdige luft væk fra drænlaget inden vi forlader huset. På nogle huse kan man måle forskellen i radonniveauet umiddelbart efter monteringen imens andre huse måler en gradvis reduktion igennem en længere periode. Det afhænger meget af drænlaget og husets konstruktion.

Radonmåling af dit hjem

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt radon er et problem i dit hus, så kan det være en god idé af få lavet en måling af radonniveauet. Igennem vores samarbejdspartner kan vi hjælpe jer med en præcis radonmåling af dit hjem, så du afklare om du har behov for en løsning, der fjerne den giftige gasart.

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med radonsug:

Vi hjælper årligt +100 huse hvor vi i 98% af vores tilfældene ser, at radonniveauet falder til under grænseværdien. Vi kan ikke give garanti på at radonniveauet kommer under 100 Bq/m3, men hvis det mod forventning skulle vise sig ikke at være tilfældes, kan man med en meget favorabel pris tilkøbe et kraftigere sug og få monteret et ekstra sug på huset.

Vores ypperste opgave er, at vi får løst opgaven tilfredsstillende og med en indsats hvor vi gør hvad vi kan for at få radonniveauet under 100 Bq/m3.

Se eksempel på montering af radonsug i nedenstående video hvor du samtidig kan høre om kundens oplevelse af processen.

Fremragende 4,7 ud af 5