Effektiv radonsug fra Radon-Stop

Radonsug fra Radon-Stop

Vores koncept med radonsug er meget enkelt. Vi har én løsning der virker! Et aktiv radonsug fra Radon-Stop.dk er ekstremt effektivt. Et tydeligt bevis er at 95% af de huse vi monterer radonsug på kommer under grænseværdien og det er ikke usædvanligt at vi ser resultater på reduktion af radonniveauet på op til 97% med vores løsning. F.eks. fra over 450 Bq/m3 til under 10 Bq/m3. Se eksempler her og anmeldelser her.

I nedenstående video fortæller vi på 1 minut hvorfor du skal vælge os, hvad du skal gøre for at få vores radonsug på dit hus og hvordan det foregår.

Radonsug effekt

Radonsug er uden sammenligning det mest effektive redskab til at reducere radonindholdet i dit hus. Hvis det er muligt at montere radonsug, hvilket det er på de fleste huse bygget efter 1960, er radonsug både den billigste og mest effektive løsning. Vi påtager os kun opgaven, hvis vi vurderer at vores radonsug kan resultere i et radonniveau under grænseværdien i det pågældende hus.

Det lykkedes heldigvis også i langt langt de fleste tilfælde. Vi anslår at vores succesrate i denne forbindelse er omkring 95%. Vi ser meget markante efter monteringen af vores radonsug som billedet til højre illustrerer.

Radonniveau efter radonsug - Monteret af Radon-Stop

Radonniveau før og efter radonsug – Monteret af Radon-Stop

Her kan man se udviklingen i radonniveauet hos en kunde konstant svingede over grænseværdien. Det er meget tydeligt at på den dag vi monterer radonsug på huset begynder grafen at falde drastisk. Efter få dage er radonniveauet under grænseværdien. Det giver et rigtig godt billeder af hvor effektive vores radonsug er.

Radonsug pris

Radonsug har historisk været en meget dyr løsning, da løsningen ofte er omfattende, både i forhold til omfanget af installationen men også i forhold til indgrebet i huset. Samtidig inkluderer de fleste løsninger en samling af de enkelte radonsug rundt om hele huset. Størstedelen af haven graves derfor op, for at samle sugene i et bed eller lignende væk fra huset, hvilket er både dyrt og besværligt for alle parter.

Hos Radon-Stop vægter vi i høj grad en passende balance mellem pris og effekt for ikke at overdimensionere løsningen og dermed gøre det markant dyrere for dig som kunde. Vi ønsker at tilbyde en overskuelig og prismæssig attraktiv løsning, der efter vores erfaringer resulterer i at 9 ud af 10 huse kommer under grænseværdien. Hvis det mod forventning viser sig ikke at være tilfældet, kan vi montere et kraftigere sug til en meget favorabel pris.

Etableringen af vores radonsug er derfor langt mere enkel og skånsom for området omkring huset. Derfor kan vi tilbyde markedets billigste radonsug, som stadig er ekstremt effektivt.

Se vores mange positive referencer. Pris fra: 19.900 kr. inkl. moms.

Få et uforpligtende tilbud på radonsikring af dit hus indenfor få dage

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest med et uforpligtende tilbud.

Du må meget gerne opstøve og vedhæfte bygge / konstruktionstegninger af dit hus, for at vi kan udarbejde den bedste løsning til netop dit hus. Har du dem ikke, kan de rekvireres hos kommunens byggesagsarkiv eller online på www.weblager.dk.

Vi har brug for tlf nr ved opfølgende spørgsmål og hvis dato for udførsel skal aftales. Bare rolig. Du får ingen salgsopkald.

Det siger vores kunder

Marie Ingerslev

TUNE

Efter en professionel indsats fra Radon-stop tyder det på et markant fald af radon-tal i børneværelserne i vores hus uden kælder. De er billigere end hvad vi ellers fik anbefalet og har gjort et super stykke arbejde.

Sven Gissum

BORUP

Vi er været plaget af meget store radon tal, i vores hus på Midtsjælland. 14 dage efter første kontakt, er problemet nu løst, meget tilfredsstillende. Radon tal fra 300 til 60. De håndværkere vi har haft besøg af, er løsningsorienteret, effektive og leverer et pænt stykke arbejde. Økonomi: Et tilbud, der holder og en fair pris. Vi kan varmt anbefale firmaet.

Lasse Hinke

ROSKILDE

Har haft fornøjelsen af at handle hos Radon-stop. Super service, og nemme at få fat i – også efter man har betalt. Deres løsning virker hos os, og jeg har aldrig nogensinde oplevet så god service hos nogen rådgivnings- eller håndværksvirksomhed.

Niels Grysbæk

ALLERØD

Kan klart anbefales. Hurtig reaktion på e-mail og tlf henvendelser. Særdeles venlige og service-mindede håndværkere. Løsningen har fungeret over al forventning; Gennemsnitlige radonværdier (målt over 1 måned) før løsning 400-500, efter løsning under 10.

Lisbeth og John

VALLØBY

Vi har haft en meget høj koncentration af radon i vores hus fra 1995. Dagen efter, at Radon Stop havde installeret radon sug, faldt koncentrationen fra 450 til 31, så vi er super tilfredse.

Rasmus Bo Hansen

ALLERØD

God service og veludført arbejde Vi havde store udfordringer med radon i huset, og kontaktede derfor Radon-stop.dk. Prisen var meget rimelig, og vi oplevede at få rigtig god rådgivning undervejs i forløbet. Radonniveauet er efterfølgende faldet betydeligt, og vi er meget tilfredse med forløbet. Kan klart anbefale radon-stop.dk til andre: super rådgivning, meget fint udført arbejde, flinke folk, meget rimelig pris.

Hvorfor vælge os?

Vi tilbyder markedets mest prisvenlige radonsug. Eksisterende løsninger er ofte omfangsrige og kræver store indgreb i huset. De koster derfor ofte over 50.000 kr.

Vi tilbyder en enkel og effektiv løsning med radonsug, der ikke kræver en stor eller voldsom installation og udelukkende monteres udefra. Vi kan derfor tilbyde et meget attraktiv alternativ hvor du hurtigt sparer 50% i forhold til konkurrenterne. Du får en holdbar og effektiv løsning fra et certificeret og seriøst firma, der sætter en ære i at nedbringe radonniveauet i dit hus til under grænseværdien.

Se eksempler på monterede radonsug og husejernes egne anmeldelser her

Er radonsug en mulig løsning til dit hus?

Radonsug er en gulv radonsikring, det vil sige en radonsikring under betonklaplaget ca. 25 cm under gulvet, der forhindrer den radonholdige luft i at sive op i selve huset. Vi skræddersyer altid etableringen af vores radonsug til hver enkelt hus. Ved hjælp af konstruktionstegninger, kan vi afgøre, om radonsug er teknisk muligt og vurdere om løsningen vil kunne reducere radonniveauet til et acceptabelt niveau.

Vi analyserer bl.a. om det nødvendige kapillarbrydende drænlag er tilstede, hvad det består af, hvor tykt det der, hvornår huset er bygget, om der eksisterer indvendige skillerumssokler, som opdeler de enkelte rum i særskilte enheder eller drænlaget er gennemgående i hele huset. Herfra kan vi designe den mest optimale løsning med balance imellem effekt og pris.

Generelt set er det muligt at etablere radonsug på huse bygget direkte på terrændæk fra efter 1960. Det er oftest også muligt på huse med krybekælder og i nogle tilfælde, kan det også lade sig gøre på eksisterende huse med fuld kælder, men det kræver altid en individuel vurdering. Dette afgøres via de fremsendte konstruktionstegninger og ikke igennem en visuel inspektion af huset, da vi ikke kan se gulvopbygningen med det blotte øje.

Installation af radonsug

Installationen af radonsuget foregår ved etablering af radonbrønde i det kapillarbrydende drænlag under huset oftest 2-4 steder på huset. Herfra suges den radioaktive radonluft ud i det fri, ved hjælp af vores effektive radonsug, før den siver op i indeklimaet. Selve radonbrøndene etableres ved diamantboring igennem soklen i ca. 100 mm tykkelse ved hver brønd. Det kapillarbrydende drænlag analyseres altid inden monteringen af radonsuget, for at sikre, at det stemmer overens med konstruktionstegningen og vil fungere effektivt med vores radonsug. Når dette er bekræftet monteres de aktive radonsug som afsluttes i en hætte af galvaniseres stål, der stikker ca. 40 cm op over jorden langs husmuren Dette er den eneste synlige del af radonsuget. Radonsugene tilsluttes strøm, hvorefter radonsuget kører og aktivt suger den radonholdige luft væk fra drænlaget inden vi forlader huset. På nogle huse kan man måle forskellen i radonniveauet umiddelbart efter monteringen imens andre huse måler en gradvis reduktion igennem en længere periode. Det afhænger meget af drænlaget og husets konstruktion.

Radonmåling af dit hjem

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt radon er et problem i dit hus, så kan det være en god idé af få lavet en måling af radonniveauet. Igennem vores samarbejdspartner kan vi hjælpe jer med en præcis radonmåling af dit hjem, så du afklare om du har behov for en løsning, der fjerne den giftige gasart.

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med radonsug:

Vi hjælper årligt +200 huse hvor vi i 95% af vores tilfældene ser, at radonniveauet falder til under grænseværdien. Vi kan ikke give garanti på at radonniveauet kommer under 100 Bq/m3, men hvis det mod forventning skulle vise sig ikke at være tilfældes, kan man med en meget favorabel pris tilkøbe et kraftigere sug og få monteret et ekstra sug på huset.

Vores ypperste opgave er, at vi får løst opgaven tilfredsstillende og med en indsats hvor vi gør hvad vi kan for at få radonniveauet under 100 Bq/m3. Vi siger som udgangspunkt ikke ja til en opgave med mindre vi forventer at kunne reducere niveauet tilfredsstillende.

Se eksempel på montering af radonsug i nedenstående video hvor du samtidig kan høre om kundens oplevelse af processen.

Trustpilot for Radon-Stop

Fremragende 4,8 ud af 5