Thomas Berg

Fakta

  • Fulde navn: Thomas Berg

  • Alder: 40

  • Bopæl: Amager

  • Antal børn: 2

  • Hund: Bomuldshunden Basse

  • Uddannelse: Civilingeniør

Beskrivelse

Stifter og indehaver af Radon-Stop

Stifteren af Radon-Stop.dk er 40-årige Civilingeniør Thomas Berg, der oprindeligt kommer fra området omkring Mariager Fjord i Jylland.

Siden 2003 har han dog boet i København og i dag bor han på Amager med sine to døtre og bomuldshunden Basse.

Stiftelsen af Radon-Stop

Det var i forbindelse med familiens indflytning i deres hus på Amager, at Thomas blev opmærksom på problemstillingen i forbindelse med radon i undergrunden.

Efter to forskellige målinger kunne han konstatere at radonniveauet i huset var over fem gange grænseværdien. Efter en grundig undersøgelse af husets konstruktion og eksisterende radonsikringsmetode, besluttede han sig for at udvikle sin egen løsning baseret på radonsug. Efter nogle forsøg lykkedes det at reducerer radonniveauet i huset til stort set nul.

Efter at have undersøgt emnet til bunds stod det klart at mange tusind danskere lever med samme problem. Mange ude at vide det. Det er derfor stort set samme løsning, Radon-Stop i dag tilbyder andre danske husejere til en meget favorabel pris. En ekstrem effektiv radonsikring der samtidig er markant billigere end alternative løsninger.

Hobby/passion

Thomas går rigtig meget op i sundhed generelt og ikke kun et sunds indeklima. Han har også stor passion for kost, ernæring, motion og vinterbadning.

Derfor har han også bygget sin egen sauna i baghaven. Han elsker madlavning og eksperimenterer ofte med fermentering, gæring, hjemmedyrkning, surdej og bagning generelt.

I forbindelse med denne passion blev Thomas optaget i Den Store Bagedyst 2023. Her fik han mulighed for at udfordre og udfolde sin store passion inden for bagning og madlavning.

Thomas Berg i dag

Radon-Stop er i dag Danmarks førende virksomhed indenfor radonsikring og har indtil videre hjulpet knap 1.000 danske boligejere fordelt overalt i Danmark med at blive fri for radioaktiv radongas i deres indeklima.

”Det er meget tilfredsstillende at arbejde indenfor et område, hvor man føler at man gør en reel forskel for mennesker og deres sundhed, hvilket jeg dagligt oplever i dette arbejde” siger Thomas.

Efter en veloverstået arbejdsdag går han tit i køkkenet og hygger sig med bageriet.

Læs mere om vores løsninger