Se konkrete eksempler på vores effektive løsninger her

Fra 450 bq/m3 til 0 bq/m3

Montering af 3 radonsug på etplans parcelhus i Svendborg. “Meget simpelt princip, men det virker, selv med vores gulvopbygning. Meget tilfreds. Og det hele blev da kun bedre af at Jonas kom og monterede. En behagelig, omhyggelig, kompetent og professionel repræsentant for Radon-stop. Er det dyrt. Ja, det er mange penge, men hvad koster lungekræft og andre kræftformer hvis de rammer dig? Skal I af med radon, kan jeg kun anbefale Radon-stop

Fra 170 bq/m3 til 20 bq/m3

Montering af 2 stk. på etplans parcelhus i Vedbæk fra 1974. Før monteringen var radonniveauet i huset oppe på over 450 bq/m3. Allerede få dage efter monteringen lå niveauet konstant omkring 0 bq/m3. Med andre ord. Radon er helt forsvundet fra huset. Desuden bekræfter anmeldelsen hvor lydsvage vores løsning er.

Fra ca 400 bq/m3 til 19 bq/m3

Grundet mange indvendige skillerumssokler på denne lærerbolig i sønderborg, var det nødvendigt at etablere fem radonbrønde på huset som dog kunne samles til kun 3 synlige aftræk.

På trods af udfordringerne i fundamentet lykkedes det at reducerer radonindholdet i huset meget markant. I løbet af få dage var niveauet faldet fra ca 400 bq/m3 til 19 bq/m3.

Reduktion af radon med 85-90%

“Vores hus er fra 1987 og vi havde om vinteren et Radon niveau på 200-250.

Vi fik 2 pumper koblet til 4 rør sat op. Efter blot 1-2 dage er det faldet til under 30 = en reduktion på 85-90% 🙂

Jonas fra Radon stop, som installerede det hos os var yderst kompetent og informativ og vi kan kun anbefale denne virksomhed.”

Fra ca 300 bq/m3 til stort set 0.

“Tak for sidst – og godt arbejde, og hyggeligt at møde dig – det virker rigtigt godt, efter at være kommet hjem fra juleferie er niveauet nu under 10, imponerende!

Vh Jens Ole”

Radonsikring af parcelhus fra 2016

Montering af 2 stk. i Allerød. Før installationen målte kunden op til 450 bq/m3 i badeværelset. Efter monteringen faldt niveauet med det samme til et konstant niveau omkring 8 bq/m3. Alt i alt et perfekt resultat så husejeren nu har én bekymring mindre og kan sove lidt bedre om natten.

På det vedhæftede screenshot af kundens målinger til højre kan man tydeligt se udviklingen efter monteringen d 6/1-2022. Allerede næste dags aften er niveauet faktisk nede under 10 bq/m3 hvilket er en 98% reduktion af radonniveauet i huset på én dag!

Bemærk at dette hus er forholdvist nyt. Det er bygget i 2016 – altså lang tid efter at radonsikring er lovpligtigt på nybyggeri. Alligevel viste det sig at huset havde alt for meget radon i indeklimaet, så radonsikringen har altså slet ikke været udført kvalitetsmæssigt forsvarligt i byggeprocessen. Heldigvis kan man på denne type huse nemt sikre huset efterfølgende med radonsug og dette er et eksempel på, hvor effektiv dene løsning er.

Radonsikring af parcelhus fra 1976 og tilbygning fra 1984

Montering af 3 stk. hos en kunde i Haderslev. Som han siger i anmeldelsen, faldt niveauet fra 280 bq/m3 til under 10 bq/m3 efter installationen. Selvom vi ofte får lignende tilbagemeldinger, bliver vi aldrig trætte af at få bekræftet hvor effektiv vores løsning. Vi er ekstremt glade for at kunne forbedre indeklimaet og fjerne radioaktiv gas hos danske husejere hver dag.

Radonsikring af parcelhus fra 1960

Standard radonsug fra Radon-Stop. 2 styk monteret hos kunde i Farum.

Radonniveauet var før monteringen  oppe på 387 bq/m3. Efter moneteringen faldt radonniveauet til 6 bq/m3!

Fra 1700 bq/m3 til 60 bq/m3! En reduktion på 97%

En forholdsvis kompleks opgave i Sønderborg som vi brugte en del tid på at planlægge. Radonsikring af huset krævede både radonsug i kælder samt i en anden del af huset uden kælder. Denne del havde til gengæld varmekanaler hele vejen langs soklen. Men radonniveauet i huset var så usædvanlig højt at vi gerne ville tage chancen og forsøge. Med ventilation kan man som regel forvente 50% reduktion af radonindholdet så i dette tilfælde ville det stadig ende med en koncentration på over 800 bq/m3.

Projektet lykkedes over al forventning. Kort efter monteringen af radonsugene målte Jeppe et gennemsnit omkring 60 bq/m3. Kort forinden havde målerne vist peaks på omkring 1700 bq/m3!

Fra 1200 bq/m3 til 14 bq/m3

Montering af 2 radonsug på etplans parcelhus i Vanløse fra 1987. Før monteringen var radonniveauet i huset oppe på over 1200 bq/m3. Allerede få dage efter monteringen lå niveauet konstant omkring 14 bq/m3. Kunden er utrolig glad og lettet – forståeligt nok.

Parcelhus fra 1980

Montering af 2 sug på etplans parcelhus på Bornholm. Før monteringen var radonniveauet i huset oppe på over 900 bq/m3. Allerede få dage efter monteringen lå niveauet konstant omkring 20 bq/m3.

Parcelhus fra 1973

Montering af 3 radonsug i Hedehusene. Før monteringen var radonniveauet i huset oppe på over 800 bq/m3. Som anmeldelsen beskriver faldt niveauet til omkring 15 bq/m3 under to døgn efter besøget fra Radon-Stop.

Fra 2000 bq/m3 til 20 bq/m3

Montering af 2 stk. på etplans parcelhus i Lynge fra 1972. Før monteringen var radonniveauet i huset oppe på over 2000 bq/m3. Som vedhæftede mail viser faldt niveauet hurtigt til omkring 20 bq/m3 efter monteringen af sugene. Usædvanligt høje niveauer men heldigvis var der en løsning.

Parcelhus fra 1990

Montering af 3 radonsug i Middelfart. Før monteringen var radonniveauet i huset oppe på næsten 700 bq/m3. Som anmeldelsen beskriver faldt niveauet til omkring 20 bq/m3 under et døgn efter besøget fra Radon-Stop.

Radonsikring af parcelhus fra 1985

2 radonsug fra Radon-Stop monteret hos kunde i Slangerup.

Radonsikring af hus med radonventilation

Radonventilation monteret med stor succes på et hus på Frederiksberg.

Radonsikring af parcelhus med radonventilation

Radonventilation monteret med stor succes på et hus i Middelfart.

Radonsikring af parcelhus fra 2000

2 radonsug fra Radon-Stop monteret hos kunde i Svendborg.

Radonniveauet var før monteringen oppe på 350 bq/m3. Efter moneteringen faldt radonniveauet til omkring 35 bq/m3.

Radonsikring af parcelhus fra 1996

2 radonsug fra Radon-Stop monteret hos kunde i Svendborg.

Radonniveauet var før monteringen oppe på 600 bq/m3. Efter moneteringen faldt radonniveauet tæt på 0 bg/m3.

Radonsikring af parcelhus fra 1972

Radonsug fra Radon-Stop monteret hos kunde i Stenløse.

Radonniveauet var før monteringen af vores løsning oppe på 1100 bq/m3. Efter moneteringen faldt radonniveauet “ekstremt meget”.

Radonsikring af parcelhus fra 1971

Radonsug fra Radon-Stop monteret i kælder hos kunde i Espergærde.

Radonniveauet var før monteringen af løsningen oppe på 438 bq/m3. Efter moneteringen faldt radonniveauet som forventet.

Radonsikring af parcelhus fra 1974

Standard radonsug fra Radon-Stop. Vores nye hætte-afslutning stikker blot 40 cm op af jorden langs husmuren og vores nye motorer er yderst lydsvage.

Radonniveauet var før monteringen af radonsug oppe på 700 bq/m3. Efter moneteringen blev radonniveauet målt til mellem 5 og 10 bq/m3!

Radonsikring af parcelhus fra 1964

Standard radonsug fra Radon-Stop. Vores nye hætte-afslutning stikker blot 40 cm op af jorden langs husmuren og vores nye motorer er yderst lydsvage.

Radonniveauet var før monteringen af radonsug oppe på 800 bq/m3. Dagen efter blev radonniveauet målt til 1 bq/m3!

Radonsikring af parcelhus fra 1975

Standard radonsug fra Radon-Stop. Vores nye hætte-afslutning stikker blot 40 cm op af jorden langs husmuren og vores nye motorer er yderst lydsvage.

Radonniveauet var før monteringen oppe på 600 bq/m3. Efter monteringen blev det målt til mellem 1 og 20 bq/m3!

Radonsikring af parcelhus fra 1975

Klassisk eksempel på vores standardløsning til parcelhuse med to aktive radonsug. Vores nye hætte-afslutning stikker blot 40 cm op af jorden ved hver radonbrønd.

Radonniveauet var før monteringen af radonsug oppe på 471 bq/m3. Efter monteringen blev det målt til 46 bq/m3.

Radonsikring af parcelhus fra 1967

Endnu et klassisk eksempel på vores standardløsning til parcelhuse med to aktive radonsug og vores nye hætte-afslutning, der blot stikker 40 cm op af jorden ved hver radonbrønd.

Radonniveauet var før monteringen af radonsug oppe på 250 bq/m3. Efter monteringen blev det målt til 30 bq/m3.

Radonsikring af parcelhus fra 1959

Dette hus er bygget direkte på terræn og havde et kapillarbrydende lag af ‘slagger’ som godt kan varierer meget i forhold til konsistensen og dermed have indflydelse på sugeevnen. Det viste sig blot at være en lille udfordring, og radonniveauet faldt i første omgang med ca. 50%. Kunden ønskede dog et større fald, så derfor udskiftede vi til et større motor og monterede et ekstra sug, hvilket gav et fantastisk resultat.

Radonniveauet var før monteringen af radonsug oppe på 713 bq/m3. Efter monteringen faldt radonniveauet til ca. 10 bq/m3. Altså en reduktion på over 90%.

Radonsikring af parcelhus fra 1975 uden kælder eller krybekælder

Efter to uafhængige målinger blev det konstateret at radonniveauet i dette hus var alt for højt. På over 430 bq/m3. Efter henvendelse til Radon-Stop, blev der indenfor en uge monteret radonsikring med aktiv sug. Allerede dagen efter kunne der registreres en markant forbedring.

Kort efter blev der foretaget en kontrolmåling, som viste at der stort set ingen radon var tilbage i huset! I samtlige rum viste målingen under 10 Bq/m3.

Radonniveauet blev altså reduceret med ca. 97% fra den ene dag til den anden!

Radonsikring af tilbygniger uden kælder på parcelhus fra 1965

Hus med kælder uder en del af huset samt to tilbygninger uden kælder. Radon-Stop monterede radonsug på de to tilbygninger, da radonniveauet i disse blev målt til over 600 bq/m3.

Kort efter monteringen af løsningen faldt radonniveauet i huset fra over 600 bq/m3 til 29 bq/m3. En reduktion på 95%!

Radonsikring af kælder

Vi har specialiseret os i parcelhuse uden kælder, men nogle gange er det også muligt at montere vores radonsug i kældre, hvis der eksisterer et kapillarbrydende lag af grus, sand eller lignende under betonlaget. I disse tilfælde etableres radonbrønden under gulvet, hvorfra selve suget føres op til terræn langs kældervæg og ud igennemvæggen, så radonluften suges væk fra huset, før det siver op igennem gulvet.

Her faldt radonniveauerne i kælderen fra ca. 250-300 bq/m3 til ca. 40-50 bq/m3.