Hvorfor radonventilation?

Hvis dit hus af bygget før 1960 er det som regel ikke muligt at etablere radonsug under gulvet, da dette kræver et kapillarbrydende lag under betonklaplaget. Ældre huse er ofte bygget direkte på jorden og har derfor ikke et sådant drænlag. Dette gælder også huse med fuldt udnyttet kælder, som eventuelt benyttes til beboelse. Heldigvis har vi et godt alternativ til radonsikring af disse hustyper. Radonventilation fra Radon-Stop er en effektiv metode til at reducere radonindholdet i indeklimaet i fx kældre. Vores radonventilation er helt unikt, da vi som nogle af de eneste på markedet, kan tilbyde 100% balanceret ventilation med varmegenvinding, det vil sige en ventilationstype som hverken danner overtryk eller undertryk, hvilket ofte kan være et problem ved traditionel ventilation. Hvis der dannes undertryk i huset risikerer man at trække endnu mere radon op end før, hvilket selvfølgelig er meget uheldigt. Dette undgår du ved vores radonventilation som er 100% balanceret i ind- og udsug. Samtidig har anlægget en varmegenvindingsgrad på omkring 90%, så du mister altså ikke varmen i huset i forbindelse med tilførslen af frisk, radon-fri luft til jeres indeklima.

Radonventilation pris

Se vores mange positive referencerPris fra: 25.900 kr. inkl. moms.

Derudover kan du få tilskud til radonsikring via boligjobordningen (få ca. 30% refunderet herigennem).

Hvorfor vælge os?

Vi kan som de eneste på markedet tilbyde en ventilationsløsning som er skræddersyet til radonreduktion der samtidig forbedrer indeklimaet på alle andre parametrer. Dette gøres uden at du mister varmen i huset. Vores anlæg har en varmegenvinding på omkring 90%.

Fordele ved radonventilation:

– Reducer radonniveauet i huset

– Minimér chancen for skimmelsvamp

– Få et mere behageligt indeklima og luftfugtighed generelt

– Undgå indelukket luft og lugt

Udfyld nedenstående formular hvis du ønsker uforpligtende tilbud på radonventilation. 

Vi har brug for billeder af huset hvor randonventilationen ønskes monteret, så vedhæft gerne disse billeder her.

Vi dækker hele landet.

Vi har brug for billeder af huset både indvendigt og udvendigt hvor radonventilationen ønskes monteret. Vedhæft dem gerne her

Er radonventilation en mulig løsning til dit hus?

Hvis dit hus er bygget før 1960 eller du udnytter kælderen til fx soveværelse eller opholdsværelse er radonventilation en oplagt løsning. Især hvis radonniveauet i kælderen er for høj men også for at forbedre indeklimaet i kælderen generelt, reducere fugt, minimere chancen for skimmel etc. ved en konstant tilførsel af frisk luft til kælderen med en varmegenvindingsgrad på 90%.

Etablering af radonventilation 

Monteringen af radonventilationen foregår ved at der diamantbores et meget præcist ca. 25 cm hul igennem ydervæggen til kælderen eller huset. Her monteres ventilationsanlægget, så langt det meste skjules i muren. Den eneste synlige del er en grå / hvid ‘tallerken’ på hver side af væggen hvor frisk luft trækkes ind i huset samtidig med at den gamle luft trækkes ud.

Radonventilation fra Radon-Stop set udefra og indefra

Radonmåling af dit hjem

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt radon er et problem i dit hus, så kan det være en god idé af få lavet en måling af radonniveauet. Vi tilbyder en meget præcis radonmåling, så du så kan få vished om niveauet af radioaktiv radongas i dit huse. Hvis niveauet er for højt, kan vi hurtigt hjælpe dig med markedet bedste og billigste løsning.