Ønsker du radonrådgivning på din adresse?

Vi kommer gerne forbi og giver dig professionel rådgivning omkring radon og hvordan du bedst sikrer netop dit hus. Se hvordan vores radonrådgivning foregår på videoen nedenfor.

Radonrådgivning på din adresse

Radon-Stop tilbyder professionel radonrådgivning på din adresse hvor huset gennemgåes med henblik på hvordan radonniveauet i huset kan reduceres på den mest effektive og rentable måde. Vi rådgiver omkring radonmåling, de forskellige løsningsmuligheder, hvordan man får den største reduktion for pengene og den mest holdbare løsning over tid.

Radonrådgivning kan bruges i forbindelse med:

  • Gennemgang af dit hus med fokus på radon, hvilke muligheder du har for at reducere dit niveau og hvilke løsninger, du får mest effekt for pengene
  • Rådgivning omkring radonmåling og analyse af resultaterne
  • Huskøb. Vi kan gennemgå din kommende bolig for at vurdere radon-risikoen samt give dig et overslag på hvad eventuelle tiltag vil koste

Få besøg af en professionel radonrådgiver fra Radon-Stop for kun 2800 kr. (Sjælland)

Hvis du efterfølgende bestiller radonsikring hos os er besøget og rådgivningen gratis!

Der kan være mange gode grunde til at få foretaget en gennemgang af huset med henblik at afklare radonrisikoen på huset samt hvilke muligheder til radonsikring der kan anbefales på baggrund af husets konstruktion, fundament, rumfordeling, radonniveauet i de forskellige rum i huset etc. Det kan være du:

  • Overvejer at købe et hus og gerne vil sikre dig at radonsikring er muligt på netop dette hus.
  • Gerne vil afklare radonniveauet i dit hus og vide hvordan du bedst muligt kan sikre dit hus mod radon.
  • Ønsker at forbedre indeklimaet i huset eller kælderen generelt og ønsker rådgivning i denne forbindelse.
  • Se vores løsning på radonsug i vores medbragte mock-up hvor du samtidig kan høre lydniveauet fra suget, så du ved præcis hvordan den færdige løsning kommer til at lyde.

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet er én af vores radonrådgivere med henblik på at aftale en dato for besøget.

Fremragende 4,7 ud af 5