Kontakt os og få et tilbud

Vi har specialiseret os i radonsug til ét-plans parcelhuse og radonventilation til huse med kælder. Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller udfyld formularen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på radonsug i din bolig. Vi vender tilbage indenfor 2-3 hverdage.
Vi er landsdækkende og du kan få fradrag til radonsikring via håndværkerfradrag!

Fremragende 4,5 ud af 5

Prisvenlig

Vi tilbyder markedets billigste løsning. Spar op til 50% ift. konkurrerende løsninger. Du kan få håndværkerfradrag til radonsikring  – ring til os, så vejleder vi dig!

Effektiv

90% af de huse vi monterer radonsug på kommer under grænseværdien i første forsøg. En ekstremt effektiv løsning til at reducerer radonniveauet i dit hus.

Diskret

Vi finder altid den mest optimale placering på netop dit hus. Vi har designet vores løsning til at være så diskret som muligt, så radonsuget ikke generer.

Udfyld formularen hvis du ønsker uforpligtende tilbud

Du må meget gerne opstøve og vedhæfte bygge / konstruktionstegninger af dit hus, som vi skal bruge til at udarbejde den bedste løsning til netop dit hus. Hvis du ikke har dem liggende, kan de rekvireres hos kommunens byggesagsarkiv eller online på www.weblager.dk.

Vi har brug for tlf nr ved opfølgende spørgsmål og hvis dato for udførsel skal aftales. Bare rolig. Dine informationer er sikret og du får ingen markedsføring fra os. Heller ingen salg via telefon.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
For at udfærdige tilbud har vi brug for konstruktionstegninger, der viser tværsnit og beskriver gulvopbygning. De kan enten hentes på weblager.dk eller på kommunens byggesagsarkiv. Du kan også fremsende disse senere.