Mål dit hus for radon

Er der radioaktiv radongas i dit hus?

Få en professionel radonmåling og få vished

Hvis du bor i et hus som er bygget før 1998 hvor radonsikring ikke var lovpligtigt, burde du få testet dit radonniveau. Kun ved at få målt hvor meget radon, der er i dit hus, kan du tage stilling til, om der eventuelt skal implementeres foranstaltninger til at nedbringe radonniveauet eller alting er i den skønneste orden.

Viser målingen at dit radonniveau er højere end de anbefalede grænseværdier (100 bq/m3) kan vi hjælpe dig med markedets mest prisvenlige og ekstremt effektive radonsikring og radonsug.

Radon-Stop kan tilbyde professionel  radonmåling med en digital radonmåler, der er lige så præcis som de gammeldags sporfilm. Fordelen ved de digitale målere er at du efter blot 7 dage kan få en præcis indikation af radonniveauet i huset samt svar med det samme. På den gammeldags metode med sporfilm skulle disse ligge i huset i flere måneder hvorefter de skulle sende til et laboratorium og derfor skulle man vente yderligere 3-4 uger på svar. Vores digitale radonmåling tager kun 7 dage og du får svar med det samme.

Når du har bestilt radonmålingen, sender vi kort efter den digitale radonmåler til din adresse. Du skal blot genstarte enheden, lade den ligge midt i huset i 7 dage og sende den tilbage i den vedlagte svarkuvert. Du kan løbende følge radonniveauet på måleren og se det endelige resultat efter 7 dage.

Bestil en professionel digital radonmåling fra Radon-Stop i dag.

Bestil leje af radonmåler her