Løsning til ventilation af din krybekælder fra Radon-Stop

Ventilation af krybekælder

En krybekælder er en ubeboet, lavt rum i en bygning, mellem jorden og gulvet i huset. Krybekælderen kaldes sådan, fordi der kun er nok højde til at man kan kravle og ikke gå oprejst; alt højere end 1 til 1,5 meter bliver betragtet som en kælder.

Man ser ofte krybekældre i huset bygget i 1950’erne og 1960’erne og de bliver ofte anvendt til at fordele diverse varmerør og elinstallationer rundt i huset på en nem og tilgængelig måde. Problemet med krybekældre er, at de ofte kan resultere i opsamling af fugt hvilket igen kan lede til dårlig lugt eller skimmel. Vi ser også tit forhøjet radonindhold i huse med krybekældre.

Døjer du med radon, dårlig lugt, fugt eller skimmel fra krybekælderen? Vores specialudviklede ventilation til krybekældre kan minimere disse problemer igennem en jævn og kontinuerlig flow af frisk luft igennem krybekælderen.

Vi bruger den samme ekstremt effektive ventilationspumpe fra vores radonsug i vores ventilationsløsninger til krybekældre.

Hvad koster det?

Det kommer lidt an på om der allerede er eksisterende (åbne) ventilationsriste ind mod krybekælderen i husets sokkel eller om vi skal etablere disse gennem diamantboring. En samlet ventilationsløsning af krybekælderen i et typisk hus ligger lige omkring 24.000 kroner alt inklusiv.

Hvad er fordelene?

  • Reducer radonniveauet I dit hus betydeligt
  • Minimér chancen for skimmelsvamp
  • Reducer risikoen for fugt i krybekælderen
  • Undgår dårlig lugt fra krybekælderen

Er ventilation af krybekælderen en mulig løsning til dit hus?

Den eneste forudsætning for etablering af vores effektive ventilationssystem i din krybekælder er stort set udelukkende at der er isoleret under gulvene i dit hus ned mod krybekælderen (optimalt set med dampspærre). Grunden hertil er, at vi helst skal undgå at trække varm luft fra huset ned igennem krybekælderen. Både for at undgå varmetab men også for at undgå opsamling af kondens i krybekælderen, hvilket jo er hele pointen med udluftningen af krybekælderen – at undgå fugt, dårlig lugt og skimmel udover radon. Ved tilstedeværelsen af et isolerende lag under gulvet undgår vi denne problematik.

Ventilation af krybekælder fra Radon-Stop set udefra og indefra

Radonmåling af dit hjem

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt radon er et problem i dit hus, så kan det være en god idé af få lavet en måling af radonniveauet. Igennem vores samarbejdspartner kan du få foretaget en meget præcis radonmåling, så du kan få vished om niveauet af radioaktiv radongas i dit hus. Hvis niveauet er for højt, kan vi hurtigt hjælpe dig med markedet bedste og billigste løsning.

Få uforpligtende tilbud på ventilation af krybekælderen

Udfyld nedenstående formular hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på radonventilation:

Vi har brug for billeder af huset hvor randonventilationen ønskes monteret, så vedhæft gerne disse billeder her.

Vi dækker hele landet.

Vi har brug for tlf nr ved opfølgende spørgsmål og hvis dato for udførsel skal aftales. Bare rolig. Du får ingen salgsopkald.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 6 files.
For at udfærdige tilbud har vi brug for konstruktionstegninger, der viser tværsnit og beskriver gulvopbygning. De kan enten hentes på weblager.dk eller på kommunens byggesagsarkiv. Du kan også fremsende disse senere.
Trustpilot for Radon-Stop