Vind en digital radonmåler

Tilmeld dig via nedenstående formular vær med i konkurrencen

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev er du med i konkurrencen om at vinde en digital radonmåler fra Airthing, til en værdi af 1.499,-. Med denne måler kan du observere radon-niveauet i dit hjem.
Tilmeld dig nedenfor og vær med. Vi trækker lod 30. september 2023 og kontakter vinderen direkte.

Ved du allerede at der er for meget radon i huset?

Udfyld nedenstående formular og få et uforpligtende tilbud indenfor få dage

Vi har specialiseret os i radonsug til ét-plans parcelhuse og radonventilation til huse med kælder. Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller udfyld formularen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på radonsug i din bolig. Vi vender tilbage indenfor 2-3 hverdage.
Vi er landsdækkende og du kan få fradrag til radonsikring via håndværkerfradrag!

Fremragende 4,7 ud af 5

Prisvenlig

Vi tilbyder markedets billigste løsning. Spar op til 50% ift. konkurrerende løsninger. Du kan få håndværkerfradrag til radonsikring  – ring til os, så vejleder vi dig!

Effektiv

90% af de huse vi monterer radonsug på kommer under grænseværdien i første forsøg. En ekstremt effektiv løsning til at reducerer radonniveauet i dit hus.

Diskret

Vi finder altid den mest optimale placering på netop dit hus. Vi har designet vores løsning til at være så diskret som muligt, så radonsuget ikke generer.

Udfyld formularen hvis du ønsker uforpligtende tilbud

Du må meget gerne opstøve og vedhæfte bygge / konstruktionstegninger af dit hus, for at vi kan udarbejde den bedste løsning til netop dit hus. Har du dem ikke, kan de rekvireres hos kommunens byggesagsarkiv eller online på www.weblager.dk.

Vi har brug for tlf nr ved opfølgende spørgsmål og hvis dato for udførsel skal aftales. Bare rolig. Du får ingen salgsopkald.